Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Everlasting Love και τα μυαλά στα κάγκελα

Δε φταίω εγώ. Φταίει ο Bono που ουρλιάζει όλη μέρα στ' αυτιά μου "I'm standing here with my everlasting love". Και εγώ δείχνοντας για ακόμα μια φορά μηδενική αυτοσυγκράτηση εξακολουθώ να πατάω το play μέχρι να το σιχαθώ.
 
This love will last forever, this love will last forever




Τραγικός αστικός μύθος που ξεκινάει από τη Jasmine και τον Aladdin και καταλήγει στη Ράνια και το Λουκά από τους S1ngles και έχει καταστρέψει άπειρες αθώες παιδικές κοριτσίστικες ψυχές που πιστεύουν ότι η αγάπη κρατάει για πάντα. Ο μόνος τρόπος προσωπικά να το αντισταθμίσω είναι με τις χαζές, ρομαντικές ιστορίες που γράφω, σαφέστατα επηρεασμένες από τις εξίσου χαζές ρομαντικές χολυγουντιανές κωμωδίες, τις οποίες σταμάτησα να παραδέχομαι ότι βλέπω όταν με έκραξε και ο 43ος hipster-punk-alternative-κουλτουριάρης-ιδεολόγος-αναρχοαυτόνομος-σινεφίλ-φιλότεχνος εν γένει γκόμενος που γούσταρα.

Και εξακολουθώ να ακούω Bono (τον οποίο παρεμπιπτόντως αντιπαθώ απεριόριστα) και να χαίρομαι μόνη μου και να αναρωτιέμαι απλά "γιατί". Αφού αντικειμενικά όλα πάνε κατά διαόλου.... Τέλος πάντων Everlasting Love και τα μυαλά στα κάγκελα, καλή διάθεση όσο κρατήσει και αν αύριο ποστάρω Διάφανα Κρίνα και λέω ότι θέλω να πέσω απ' τον όγδοο μην τρομάξετε. Είπαμε συναισθηματικές μεταπτώσεις!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχεις καθε δικαιωμα να ονειρευεσαι και να εισαι ευτυχισμενη με το τροπο που θες εσυ αλλωστε αυτες ειναι οι μικρες στιγμες που ισως τα πραγματα αλλαζουν και μη διανοηθεις να πεσεις απο τον 8ο.. (θα αφησεις και τη ντοροθι μονη της )

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν για να σε βγάλω από τον κόπο, δωράκι 2 σε 1... Κάτι σαν σαμπουάν με μαλακτικό, μόνο που είναι Διάφανα Κρίνα με την απάντηση στο everlasting love...
http://www.youtube.com/watch?v=S8q2Rwzpay8
"δεν είναι η αγάπη τίποτε άλλο παρά ένα ψεμα..."

Υ.Γ. μην πέσεις από τον 8ο, γιατί θα διαχυθείς από την σύγκρουση με το έδαφος, και άντε να σε συναρμολογήσουμε μετα!

PeNNy LaNe είπε...

@Tulip OrangeBoots: Ποτέ χωρίς τη Ντόροθι! Ποτέ!

@Δεσποινίς Ουτοπία: Φρόντισαν από το πρωί καλή μου να μου φτιάξουν τη μέρα οπότε ναι Διάφανα Κρίνα.

ΥΓ: Πόσο από χιλιόμετρα φαίνεται πως είσαι του Πολυτεχνείου όμως...