Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ένα βραβείο για μένα? Ωωωω ευχαριστώ!

Ε ναι λοιπόν, πήρα το πρώτο μου βραβείο! Η καλή μου και υπεταλαντούχα φίλη ELLIExirium από το ομώνυμο blog Elliexirium μου απένειμε το βραβείο του Kreativ Blogger. Σ' ευχαριστώ πρωινό μου κορίτσι!  Οφείλω λοιπόν κ εγώ με τη σειρά μου να αποκαλύψω μερικά πράγματα για μένα. Τα τα ταααααααν!!!!


10 πράγματα που αγαπώ:

1. Name your favourite song: Πολύ εύκολο για κάποιον που ακούει μουσική 24/7. Κερδίζει όμως "Εκείνη" του Φοίβου (του Δεληβοριά όχι του άλλου).

2. Name your favourite dessert: Πεθαίνω για σοκολάτα με πορτοκάλι. Σε πάστα θα 'ναι, σε σοκολατάκι θα 'ναι, το κουτί θα το αδειάσω.

3. What ticks me off: Οι αχάριστες/άδικες/αδικαιολόγητες συμπεριφορές.

4. When I'm upset: Με πιάνει το στομάχι μου. Κόμπος και δε μπορώ ούτε να φάω ούτε να κοιμηθώ.

5. What's your favourite pet: Δεν έχω. Αλλά πάντα ήθελα ένα σκυλάκι.

6. Black or White: Και τα δύο. Μαύρα ρούχα το χειμώνα, άσπρα φορεματάκια το καλοκαίρι. Αν το πιάσουμε και για στάση ζωής ανάλογα τη μέρα!

7. Biggest Fear: Η μοναξιά θαρρώ. 

8. Everyday attitude: Μια μικρή βόλτα στην Αθήνα και μια κούπα τσάι με μπαχαρικά.

9. What is perfection: Κάθε μέρα σου 'χω κι άλλη απάντηση. Για σήμερα να περπατάς, να φοράς σκούφο και κασκόλ χοντρό για να μη νιώθεις το κρύο, να χαζεύεις τους περαστικούς και στο ραδιόφωνο να παίζει το "Altalena".

10. Guilty Pleasure: Τα άσκοπα ξενύχτια, πόσο μάλλον όταν το επόμενο πρωί δουλεύω!


Και 7 τυχαίες σκέψεις:

1. Θέλω να κάτσω σπίτι και να δω παλιές ταινίες.

2. Πότε άραγε θα καταφέρω να μείνω μόνη μου;

3. Μήπως τελικά από καστανόξανθη προς καστανή να γίνω καστανόξανθη προς ξανθιά;

4. Ένα ζευγάρι φούξια γαλότσες.
5. Θέλω να φτιάξω την παλιά φωτογραφική που βρήκα στο ντουλάπι κ να φωτογραφήσω τις βόλτες μου.

6. Το πρωινό ξύπνημα συνηθίζεται ποτε;

7. Δε θέλουμε ρεαλισμό θέλουμε μαγεία (κλεμμένο μεν, επίκαιρο δε).

Αυτά τα ολίγα από μένα!
Τη σκυτάλη παίρνουν οι: Maria Chu (δε μπορώ να βάλω τις καρδούλες και τα αστεράκια αγάπη μου συγγνώμη) για τις ιστορίες της που προς το παρόν διαβάζω μόνο εγώ, Eirini h athinaia για τις ευφάνταστες συνταγές της και τις to do/ to buy λίστες της και οι Horace και Jo για τις εικόνες που με πλημμυρίζουν μέσα από τα γραπτά τους. 

xxx

6 σχόλια:

impala είπε...

ήμουν σίγουρη για τα _ 1.5.7 από αυτά που αγαπάς.από τις τυχαίες σκέψεις ταυτίζομαι με το 2. το 5.[που το έχω κάνει ήδη στο περίπου και σίγουρα να ξέρεις πως είναι αντιθετική επιθυμία με το 2. μας] και το 1.
για το πρωινό ξύπνημα έχω να καταθέσω πως συνηθίζεται.θύμησε μου κάποτε να σου πω πως.αλλά μετά αν το χάσεις για κάποιον λόγο σου λείπει πάρα πολύ σαν κατάσταση.μην σου τύχει..

♥♫★ Maria_Chu ★♫♥ είπε...

Δηλαδή τώρα μου έδωσες βραβείο; Ευχαριστώ αγάπη μου.. Όσο για τις ιστορίες, δεν είναι ακόμα έτοιμες για τον κόσμο. Ούτε αυτές, ούτε εγώ, αλλά πλησιάζει η ώρα.. Don't worry.. ♥

Ανώνυμος είπε...

*-*

Freedom creates είπε...

Μικρή μου Ελένη ευχαριστώ για τις λεξούλες που με στόλισες αν και νομίζω τα παραλές... Όσο για το βραβείο είσαι τόσο creative όσο κι εγώ κι ας μην έχουμε το ίδιο αντικείμενο...Εγώ πάντως λατρεύω τις ιστοριούλες σου, τις περιμένω πάντα πως και πως και γι' αυτό θεωρώ ότι σου άξιζε!!! Keep on rocking girl!!!

Horace είπε...

Δλδ πρέπεο να γράψω λίστα τώρα? Nα μη σου φτιάξω ένα κέικ καλύτερα?

PeNNy LaNe είπε...

Το φαντάστηκα οπότε θα ψηφίσω το cake, ευχαριστώ!